Over Ter Veer Techniek

Tjesse ter Veer is in 2006 gestart met Ter Veer Techniek in Marum. Jarenlange ervaring en diverse opleidingen in zowel de koeltechniek als elektrotechniek vormen de basis van zijn expertise.

Zijn wens om als zelfstandige zich te specialiseren in airconditioning, warmtepompen en ventilatie komt voort uit de behoefte aan kleinschaligheid. Wanneer teveel mensen zich bezighouden met één project, weet vaak niemand meer waar hij mee bezig is. Met als gevolg dat er geen optimale service geboden kan worden. Door nu als zelfstandige betrokken te zijn bij het gehele proces, van advies tot oplevering, kan hij projecten snel, flexibel en met optimale service afronden.

Over Ter Veer Techniek Marum

Werkwijze

Tjesse ter Veer bekijkt ter plaatse de mogelijkheden en denkt in oplossingen. Er zijn vaak verschillende systemen mogelijk. Over deze systemen geeft hij uitgebreid advies en houdt daarbij rekening met het budget van zijn klant. Hierna kan een weloverwogen keuze voor een geschikt systeem worden gemaakt.

Tjesse ter Veer is gecertificeerd voor het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden aan installaties. Dit heeft als grote voordeel dat u niet afhankelijk bent van de komst van een elektricien, maar dat Tjesse zelf de installaties aan kan sluiten op de groepenkast. Met zijn efficiënte werkwijze ontzorgt hij zijn klanten volledig voor het gehele project.

Werkgebied Noord-Nederland en de kop van Overijssel

Ter Veer Techniek Marum heeft als werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

Onderhoud en service

Ter Veer Techniek verzorgt ook het onderhoud van airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen.

Kwalitatief hoogwaardige systemen

Ter Veer Techniek werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige systemen van gerenommeerde merken.

Ter Veer Techniek Marum
Menu