Airconditioning

Ter Veer Techniek levert en monteert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige airconditioners van gerenommeerde merken.

In huis, op kantoor of in een werkplaats voelt iedereen zich het prettigst bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Deze elementen zijn van belang om als mens de beste prestaties te kunnen leveren. De noodzaak van een goede luchtvochtigheid wordt vaak onderschat. Ons lichaam staat warmte af door vochtverlies. Wanneer de omringende lucht verzadigd raakt, krijgen we problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd gevoel ontstaat. Een goede airco-installatie kan hierbij helpen. Moderne airco’s zijn tegenwoordig ook zeer geschikt voor het verwarmen van ruimtes.

Airconditioning voor bedrijven en particulieren

Ter Veer Techniek Marum is gespecialiseerd in airconditioning voor bedrijven en particulieren. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, van offerte tot oplevering. Dus geen omkijken naar het regelen van een elektricien of eventueel een dakdekker. Wij ontzorgen u volledig bij het realiseren van een aangenaam binnenklimaat in uw bedrijf, woning of slaapkamer.  Naast het koelen van de ruimte zijn de airconditioners ook geschikt voor het (bij)verwarmen van de ruimte.

Airconditioning Ter Veer techniek Marum
Airco Particulieren Ter Veer Techniek Marum

Airconditioning voor particulieren

Airconditioning in de woning

Ter Veer Techniek Marum levert en monteert energiezuinige en stille airconditioners voor uw woning. Naast koelen zijn de hoogwaardige airco’s ook geschikt voor het verwarmen van de woning. Met airconditioning geniet u het hele jaar van een aangenaam klimaat in uw woning.

Airconditioning in de slaapkamer

Airconditioning zorgt in de zomermaanden voor een aangenaam koel klimaat in uw slaapkamer. Zo hebt u nooit meer last van onrustige nachten door de benauwde warmte. U ontwaakt uitgerust in een heerlijk koele slaapkamer. De airconditioners die wij leveren en monteren zijn stil en energiezuinig. Bovendien zijn de moderne airco’s ook geschikt voor het energiezuinig (bij)verwarmen van uw slaapkamer.

Airconditioning in het bedrijf

Niet alleen in een woonomgeving is een aangenaam klimaat van belang, maar ook in bedrijven levert airconditioning bij aan een prettige leefomgeving dankzij het reguleren van de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad. Wij leveren en monteren airconditioningsystemen in bijvoorbeeld winkels, gezondheidscentra, sportcentra en kantoorpanden.

Airconditioning aansluiten op gebouwbeheersystemen

Wij denken graag met u mee over de meest praktische oplossingen. Zo zijn er airconditioners die te bedienen zijn via een app. Ook leveren en monteren wij airconditioners die via een gebouwbeheersysteem aangestuurd kunnen worden.

Airco in bedrijven Ter Veer Marum
Menu